torsdag den 18. august 2011

Indsatsområder

Stinestregen har lagt blyant og tusch til Kræftens Bekæmpelses nye tiltag Ditliv (ordspil på dit liv og Ditlev). Ditliv skal på http://www.cancer.dk/ditliv/  hjælpe kræftpatienter og pårørerende med at klare sig bedst muligt igennem det kræftforløb de er blevet ufrivillige deltagere i. Ditliv fokuserer på søvn, kost, motion og tanker og kommer med gode råd om hvordan man styrker de 4 områder i noget der ellers kan virke vældigt skræmmende og kaotisk.

Det er med andre ord et rigtigt godt tiltag og Stines Ditliv (se hans oprindelse her) er supersej og jeg håber, også på egne vegne, at hun får mange flere tegneopgaver i fremtiden og husker at fortælle os hvor man kan se resultatet.

Jeg ville bare ønske at Kræftens Bekæmpelse også ville lægge lidt energi i den del af deres site der informerer om bl.a. kræft- og behandlingsformer. Så vi som pårørende kunne have et sted at finde ny og korrekt information om forskellene, fordelene, ulemperne ved og erfaringerne med forskellige behandlingstyper.
I stedet for info der sidst blev opdateret i 2008 og desværre harmonerer dårligt med det vi har hørt fra lægerne tidligere i forløbet (og derfor må forventes at være forældet).
Så vi ikke var afhængige af patienternes filtre og lyst til at videregive information.
Når nu patienterne kan blive så bange for deres sygdom at de affærdiger spørgsmål om ændringerne i deres behandlingsplan (fordi den mest optimale behandlingsform har vist sig ikke at være en mulighed) med at det vil de ikke spilde lægernes tid på at spørge om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar